Ted H. Flanagan
[Topiktulaj]
Griffendél # Hetedév #
Jutalmak: +191
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : Fekete
Szemszín: Barna
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Kapcsolatban
Legjobb barát: Sawai Miyuu
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 11 és ¾ hüvelyk, nyárfa pálca főnixtoll maggal
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2013. 08. 29. - 15:21:36 » |
+2
|
Későre jár az idő, odakint komor sötétség honol. A klubhelységünkben vagyok, papirossal a kezemben kucorodok az egyik sarokban, és sápadt gyertyafénynél rovom rá a fáradt sorokat. Napok óta pocsék kedvem van. Egyre inkább hatalmába kerít a feketeség, a melankólia. Csak jönnek a gondolatok, az elkeseredett morzsák… szabadulni akarok tőlük így inkább leírom őket. Azzal, hogy viszontlátom papíron gyengítem a fölöttem lévő hatalmát. Próbálom kizárni ezeket az érzéseket…
Torz valóság
Oszladásnak induló test, Porhüvely mi nem ereszt... Férgek lakmároznak... Belőlem...
Lelkem láncokban, hullám felett, Nézi mi lett, hová vezetett... Minden falatnál... Sikolt...
Néma magány, üres üveg, Gyógyszeres doboz földre dőlve... Üveges szemmel... Bámul...
Ennyi volt, befejeztem, Nem kell több szenvedés nekem... Menekülni könnyebb... Végleg...
Megsiratnak? Nem érdekel... Egyedül vagyok, semmi sem kell... Enged a szorítás, indulnom kell... Túloldalt várnak rám, Charon evez...
~ A magány… maga a pokol. Nem akarok egyedül lenni, de azt hiszem nekem ez a sors jutott. Már nem lesz senkim, akit magaménak mondhatnék. ~
Órák telnek, és csak telnek a tekercsek… egyre több és több születik.
Látogatás a Purgatóriumban
Hosszú az út, sötét és néma, Köd, s hideg, rideg csatorna, Kihalt minden, csak az orrfacsaró, Az a bűz, mi állandóan gyötör...
Belőlem árad, oszladó részim, Kesernyés mosoly jutalmam, Charon egykedvűn húz, lassan haladunk, Távolban csarnok ajtaja tűnik...
Lángol minden hol kikötünk, Fogtalan vigyor a hajós "búcsú csókja", Partra tesz, dobom fizettségit, Érme repül felé, s tovább indulok...
Purgatórium... Alvilág... Bugyrok, Cerberus áll az ajtóban, nyála csorog, Hat szemével néz rám, velejemig lát, Nem kérek, s már nem is várok csodát... Hatalmas építmény hova enged belépnem, Szenvedő lelkek raboskodnak itten, Impek járnak sorra, kínozzák őket, Nincs könyörület az idekerülőknek...
Szabadon járhatok, nincs ki feltartson, Megyek tovább, s keresem jussom, Újabb terem vár, lelkek itt is láncon, Örök tűz alattuk, s forognak a nyárson...
Egyre foróbb a levegő, hogy haladok lentebb, A sikolyok szaporodnak, egyre többen lettek, Nyöszörgés, könyörgés, de nincs ki meghallja, Örök kárhozat ez, nincs megalkuvója...
Utolsó terem, nincs tovább hát, A Halál vár, s emeli a kaszát, Ördögi vigyor, eszement röhögés, Szemében gyilkos villanás... minden véget ér...
~ Talán így minden jobb volna… egyszerűbb lenne. Semmi sem fájna… ~
A Halál után
A kasza suhant, lelkem sikolt.... Anyagtalan tér, ketrecbe zár.... Purgatórium, nincs már mi volt... Örök sötétség, kárhozat vár...
Nincs bűnbocsánat, nincs megbánás... Nincs megnyugvás, nincs feloldozás... Kitaszított lét, csak szenvedés... Végtelen tér, örök vezeklés...
Némán keringek a semmiben... Gondolatim egymással harcban... Mindig csak Te jársz a fejemben... Elmerülök a végső kudarcban...
Könnyebbnek érzem a lelkem, csak egy picit, de könnyebb. Elmúlik, ezt is tudom. Napok kérdése, és ugyanígy itt fogok ülni hajnalig, hogy megszabaduljak ettől a borzalmas szorongatástól. Talán idővel. De jobb lesz ha lefekszem… reggel bájitaltan.
|