+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum
| | |-+  Az ostrom
| | | |-+  Mesélők (Moderátorok: A Dementor, Csámpás, Dwayne Winterburn, Dakota Bourgh-Barrow)
| | | | |-+  Megbeszélde
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Megbeszélde  (Megtekintve 308 alkalommal)

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2013. 09. 13. - 12:32:24 »
0

Sziasztok,
én James vagyok, és ez itt a Jackass vadiúj mesekönyvünk! Vigyorog
Azért vagyunk itt, ha valaki még nem találta volna ki, hogy az ostrom kaland mesélői részét elosszuk, rendbe tegyük. Lentebb láthatjátok a csoportokat, néhányat már lefoglaltunk, de a többinél szabad a gazda. Hááát
Ahogyan a 6.-os csoportnál láthatjátok, címet adtam a kalandnak, illetve lesznek NJK-k a jók oldalán is, arra kérünk mindenkit, hogy ha NJK-kat szeretne még hozni, akkor, ahogyan a HF-ek esetében már előre meg is adtuk, így a jóknál is lehetőleg könyvbeli karaktert hozzanak. Csupán azért, mert mindenkinek izgalmasabb mondjuk egy Parvati Patillal játszani, mint egy noname, Kovács Lacikával. kacsint Szerintem egész meggyőzően tudnám hozni a Kovács Lacika figurát... Hááát Bíztam benned. Vigyorog
A sztori egyébként rátok van bízva, a nevek mellett a kis keresztek azt jelölik, hogy ki vállalta be a halált. Őket azért a kaland megkezdése előtt kérdezzétek meg, hogy kb hogy, vagy még inkább komolyan gondolták-e.
Bármilyen ötlet, megjegyzés, kérdés, tanácskérés jöhet ebbe a topikba, ez nektek van, tessék csak kiélni beteges vágyaitok! Vigyorog

Ja és ha megvan a kaland felépítése, az ötlet, meg minden, vagyis hogy ha totálisan késznek érzitek magatokat arra, hogy elindítsátok, csak nyugodtan, a megfelelő topik már mindenki számára elérhető.

1.   csoport - Mesél:   Liz
~ Morituri te salutant
Dimitrij Vulkanov
Jonathan Dobrev (NJK)

Yvette Delacour
Maya C. Leigh

Lazare Wilkes +  Alecto Carrow, Amycus Carrow

2.   csoport - Mesél: Dakota
Raphael Rhodenbarr
Travis Foley  (†)
Ted H. Flanagan
Sawai Miyuu  (†)
Mathias Montrego  (†)

Leena Rastole + Id. Gregory Monstro, Id. Vincent Crack, Anthony Dolohov

3.   csoport - Mesél: Sol
~ Mors omnia solvit
Izabel Bishop
Owen Redway
Brandon Gray
Dakota Bourgh  + Minerva McGalagony és Collin Creevey (†)

Rabastan Lestrange (†) + Rodolphus Lestrange, Evan Rosier

4.   csoport - Mesél: Dwayne
- Victory belongs to the dauntless
Hermione Granger
Ronald Weasley

Remus Lupin
Arawyn Rockwood

Bellatrix Lestrange (†) + Lucius Malfoy, Augustus Rokwood

5.   csoport - Mesél: Owen
Nadine Moreau (†)
Ginny Weasley
Harry Potter
Seamus Finnighan

Mara Caro (†) + Albert Runcorn, Walden Macnair

6.   csoport - Mesél: James
~ S ezt a jövőt láttátok? (Vagyis a jóslástanos alakulat.)
Jada Bourgh
B. Lizandra Kenneth

Morgan Williamson
Giacomo Santiera (†) + Lavender Brown (†) és Sybill Trelawney (többnyire részeg egyed)

Cerberus Avery (†) + Fenrir Greyback, Pius Thicknesse,

7.   csoport - Mesél: IZA
~ Dante pokla ~
Leverton Hale
Zach Haggerty
Carithy Denalie
Agnes Meadows

Dante Fcartrough
Nadja Kozerskaia + Yaxley

És akkor a mesélői loginok. Nyugodtan válasszatok, nem kötelező Bélával mesélni! Vigyorog

DEMENTOR BÉLA
kalandmester / cukimuki333

CSÁMPÁS
csampas / latifundium
Naplózva

Dwayne Winterburn
[Topiktulaj]

« Válasz #1 Dátum: 2013. 09. 16. - 20:58:22 »
0

Hi,

Nekem lenne néhány kérdésem a dologgal kapcsolatban - apróságok, részletek, de számomra nem egyértelműek.

1) Az Ostrom melyik "szakaszában" járunk? (bár gondolom, tekintve hogy Harry ittvan, az elsőben, még a megadásra felszólítás előtt - és ezzel kapcsolatban: a film, avagy a könyv cselekménye a követendő? Bár itt is van egy feltételezésem, miszerint a könyv, de inkább tisztázzuk le.)

2) Ha emlékeim nem csalnak (még nem volt időm újraikvasni a vonatkozó fejezeteket, de meg fogom tenni), akkor különböző varázslények is részt vettek a harcban. A magam részéről egyfajta szabadtéri mókát terveznék, ide mennyire belevehetők ezek a varázslények, mint váratlan tényezők? (esetleg növények, mondjuk az üvegházak környékén? Bár úgy rémlik, hogy Bimba sokat bevetett közülük, de el tudom képzelni, hogy maradt ott azért néhány érdekesség).

3) Van valamilyen "elvárt" végkifejlet, vagy pedig teljesen kötetlen? (ez buta kérdésnek tűnhet, de olyanra gondolok itt, hogy mondjuk egyik vagy másik csoporttal hosszabb távon van tervezve - ebből kifolyólag még egy, esetleg butának tűnhető kérdés: ez így egykörösre van tervezve, avagy az Ostrom "második szakasza" is ki lesz játszva, esetleg újrakevert játékosállománnyal?)

4) Ez nem annyira kérdés, inkább ajánlat: látom, hogy elég sok csoport van, ahová nincs még mesélő kijelölve. Ha gondoljátok (és szükséges), jelenlegi időbeosztásom mellett akár két csoportot is el tudok vállalni, bár a másodikhoz még nincs alapötletem, szóval az némi késéssel / haladékkal indulna.

Előre is köszi a válaszokat.
Naplózva

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #2 Dátum: 2013. 09. 17. - 21:14:30 »
0

Szia!

A válaszok tehát a következők lennének:
1. A megadásra felszólítás után vagyunk, tehát amikor a HFek és egyéb rondaságok már konkrétan a Roxfortot OSTROMOLJÁK. (Vagyis akár onnantól is mehetünk, amikor a rondaságok konkrétan szivárognak belefelé a kastély területére - már ha az adott KM így óhajtja lemesélni a körét.)
2.  Simán, jöhet bármi. Vegyes felvágott, saját elemekkel tarkítva, ahogy lényegében az egész fórumunk működik.
3.  Ne legyen egykörös, rendes, kijátszott kalandokat várunk, a hosszuk a mesélő kreativitásától függ. KM nyit, KM zár.
4.  Örömmel vennénk. Mosolyog
Naplózva

B. Lizandra Kenneth
Eltávozott karakter

VIII. GRIFFENDÉL ••

« Válasz #3 Dátum: 2013. 09. 30. - 15:21:12 »
0

Én le szeretném "foglalni" a könyvtárat, ha lehetséges. (Mármint, hogy ne legyen ugyanott, ugyanabban az időpontban két kaland egyszerre Mosolyog)
Naplózva

Dwayne Winterburn
[Topiktulaj]

« Válasz #4 Dátum: 2013. 09. 30. - 18:32:56 »
0

Én pedig a négyes csoportot + az üvegházak környékét egyszer; a másiknak pedig majd ami marad: erre konkrét ötletem sajnos még mindig nincsen, de most már elkezdtek csitulni az féléveleji téboly az egyetemen, több időm lesz foglalkozni a dologgal. Ha van jelentkező / tudtok vállalni többet, akkor válasszanak/válasszatok csoportokat nyugodtan, aztán majd úgy igazítom a második felvonást.

Annyi, hogy a 4-es csoporthoz +1 embernek (vagy esetleg Macnair helyére) szeretném Augustus Rockwoodot, szerintem adna egy plusz ízt a dolognak (már amennyiben Arawyn is benne van; ha nektek nincs ellenetekre és megkapom a csoportot, akkor egyeztetek vele).
Simán mehet (: - Liz
Perszehogy! - Iza
Naplózva

James Wolf
Eltávozott karakter

• a farkas •

« Válasz #5 Dátum: 2013. 09. 30. - 19:17:22 »
0

Én (mint a címből sejthető) a jóslástan tornyot foglalnám be. Men? Hááát
Naplózva

Dakota Bourgh-Barrow
[Topiktulaj]

az indiános lány

« Válasz #6 Dátum: 2013. 09. 30. - 19:31:03 »
0

Mivel nálam van Foley, én eddig a bájitalos szertárban gondolkodtam. De még nincs hűű de konkrét ötlet, csak gondoltam ha már így mindenki jelzi igényeit, akkor én is benyújtom az enyém :D
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #7 Dátum: 2013. 09. 30. - 22:20:08 »
0

Sztem én nyitok majd egy alagsort az ostromhelyszínek közé.
Amíg nem indítom a kalandot, addig nem, még a végén befoglalják vmi privát játékra Hááát

Dehát külön alfórum van az ostromoknak, nem? Meglep?dött

De, csak nincs köztük (még) alagsor
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

sol
Vendég

« Válasz #8 Dátum: 2013. 10. 31. - 11:56:10 »
+1

Hatalmas cuppanosat mindenki pofikájára!

Kapva a lehetőségen be is stoppolnám a hármas csoportot kacsint (valljátok be, hogy rám vártatok Vigyorog)
Átnyálazom a játékot a szükség szobájában és a rozsdás toronyban aztán kitalálok valami csilivili nevet. Ó meg helyszínt! Ugye Harry "MINDENHOLOTTVAGYOKMERTÉNVAGYOKAFŐHÖSPITYPANG" Potter miatt a szükségszobájában nem maradhatunk. Úúú de izgi gondolkodni azon, hogy hol szenvedjetek!

P.S.: A véráztatta tamponfagyi drasztikus névválasztás?
P.S.2: Szenvedj a salakban Redway! Választhatok új színt Vigyorog
Naplózva

sol
Vendég

« Válasz #9 Dátum: 2014. 02. 02. - 13:26:38 »
0

Hello!

Kérvényezhetem, hogy Mara Caro nehunyjon el? Terveim vannak vele egyelőre még csak mint (N)JK, majd ha belejövök lehet felvenném rendes karakterként is. :$

Mara az én kalandomban van, és nem is voltak vele efféle terveink.
akkor jó Vigyorog csak láttam a nevénél a keresztet :D
Tényleg? Lol, nekem fel sem tűnt... Na, hát akkor mindegy is Hááát
fúú, zsír, akkor mégsem volt haszontalanság megírni őt *---* büszkeségesség ((:
Naplózva

Owen Redway
Jegelt karakter

A bétahím

« Válasz #10 Dátum: 2014. 02. 03. - 12:22:35 »
0

Sziasztok!

Egy kicsit akadékoskodnék, ha nem bánjátok. Kicsit röstellem, de csak most jutottam odáig, hogy Remus bácsival írjak a kalandba, és elgondolkodtam... Ugye a filmben van egy bizonyos jelenet, meg a könyvben is említést tesznek róla, ha nem csal az emlékezetem, hogy Remus és Tonks kéz a kézben halnak meg. Szóval az lenne a kérésem, hogy nem lehetne-e Tonksot mégis a 4. csoportba bemesélni, mint NJK karaktert? Akár úgy is megoldható, hogy egy ideig Sol kalandjában szerepel, majd onnan eltűnik és felbukkan a másik oldalon, ahol aztán Remus utolsó reagjában végső álomra szenderül kedvenc vérfarkasunkkal...
Remélem nem nagy kérés. Dramaturgiai szempontból fontos lenne Hááát

Nyugodtan mehet át az egész kalandcsira Mosolyog
Nekemokés.
Nem nagy kérés, de annál szebb. Szegénykék Szomorú
Köszönöm Mosolyog
Naplózva

Owen Redway
Jegelt karakter

A bétahím

« Válasz #11 Dátum: 2014. 02. 04. - 15:38:55 »
0

Fúú, szinte ég a pofám, hogy így teleírkálom ezt a topicot, de megint feltűnt valami. Az NJK halálfalóknál véletlenül elnéztem egy sorral az én kalandomba beosztottakat, így Macnair helyett Rookwodot meséltem be a játékba. Ezzel még talán nem is lenne gond, de most tűnt fel, hogy a 4. csoport kalandjában is Rookwood szerepel. Szóóóval ezt elcsesztem... Bocsánat érte!  Anyám borogass!

Szerintem te vagy az első, akinek ez feltűnt... Mosolyog (Daksi)
/hűűű de menő, így belemódosítani más postjába :D :D /

Bumm neki xD Írj át minden Rookwoodot Macnair-re, sztem senki nem vesz zokon ennyi önkényes módosítást a reagjában.
Kész! Probléma letudva! Mosolyog
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: